BUKTI INCOME MINGGUAN!!


FAKTA : 7:10 orang hanya berdiamkan diri, melihat kejayaan orang lain dan melepaskan peluang PERNIAGAAN DI DEPAN MATA. Manakala hanya 3:10 yang berani mencuba dan berusaha seterusnya bebas dari masalah kewangan. Mereka dan Kami Boleh Bejaya..Kenapa tidak ANDA?

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,Sama ada anda sakit atau sihat, laman web ini akan memberikan maklumat yang cukup berguna untuk kehidupan anda, keluarga dan orang-orang lain di sekeliling anda.

Ramai yang berkata bahawa untuk "staying healthy is expensive". Saya syorkan anda cuba jadi sakit? Bagaimana perasaan anda? Kesihatan adalah satu kurniaan yang tak ternilai kepada diri kita.

Apa yang menghindarkan kita dari sakit adalah kerana daya ketahanan badan kita atau pun antibodi. Tetapi ramai yang tidak mempedulikan langsung tentang daya ketahanan tubuh badan mereka.

Sebelum ini jarang-jarang kita mendengar penyakit seperti Kanser, Sakit Jantung, Darah Tinggi, Aids, Avian Flu dan lain-lain penyakit ganjil yang boleh membawa maut.

Disebabkan oleh gaya hidup zaman moden yang cukup stress dan cara pemakanan yang tidak seimbang, ditambah lagi dengan pencemaran alam sekitar yang sukar dikawal, maka ramai di antara kita yang sukar untuk menjadi sihat dan mudah pula mendapat pelbagai penyakit kronik.

Sikap tidak gemarkan makan makanan yang berkhasiat seperti sayur-sayuran dan buah-buahan turut menyumbang kepada masalah kekurangan vitamin yang teruk. Jadi untuk mengatasi masalah ini, pengambilan makanan tambahan adalah penting untuk mengelakkan pelbagai masalah kesihatan.

MEMPERKENALKAN JUS MONAVIE
MonaVie merupakan Jus gabungan 19 jenis buah-buahan yang paling berkhasiat di dunia yang membekalkan daya tenaga paling optimum untuk badan kita.

Jus Monavie ini mendapat sambutan hangat dan diperakui oleh ramai saintis di seluruh dunia. Ia telah terbukti mampu membekalkan khasiat yang optimum untuk keperluan badan kita.

MENGAPA KITA PERLUKAN JUS MONAVIE

Jus MonaVie adalah makanan tambahan yang menghasilkan unsur-unsur anti-oksida yang tinggi yang berupaya melawan, mengurang dan menyahkan radikal-radikal bebas dari dalam badan kita.

Di samping itu, ia juga membekalkan nutrien-nutrien yang tinggi dan berkualiti yang tidak terdapat dalam makanan tambahan yang lain untuk memberi dan membekalkan tenaga yang optimun untuk badan kita.

KHASIAT JUS MONAVIE

Khasiatnya telah diperakui oleh ramai pakar-pakar pemakanan terkenal dunia serta mendapat liputan-liputan yang meluas terutamanya di Amerika Syarikat dan Eropah.

Kesan-kesan pemulihan semulajadinya telah banyak terbukti dan diperkatakan melalui testimoni-testimoni seluruh dunia dan kini MonaVie mula bertapak di pasaran Asia untuk kita berkongsi bersama akan khasiat dan kehebatannya.

Kajian menunjukkan ramai orang yang mengamalkan jus herba atau makanan tambahan yang lain akan bertukar dan beralih arah kepada Jus MonaVie setelah mula meminumnya.

Jus MonaVie membekalkan khasiat-khasiat berikut:

1. Vitamin
2. Phytonutrients
3. Dietary Fiber
4. Trace Mineral
5. Complex Carbohidrat
6. Amino Acid / Protein (menyerupai Profil Telur)
7. Omega 3,6,9 (menyerupai minyak buah kurma)

Ramai yang berjaya sembuh dari pelbagai penyakit kronik mereka setelah meminum Jus Monavie. Anda boleh lihat video testimoni ini. Berikut adalah antara penyakit yang dapat dibantu dengan Jus Monavie.
Anda sudah mengetahui kehebatan Jus Monavie, memang rugi kalau anda tidak mahu mencubanya. Selain memberikan faedah kesihatan, Monavie juga memberi peluang kepada anda menjana pendapatan tambahan.

*CALL atau SMS untuk harga istimewah yang ditawarkan oleh pihak kami.

Daripada,
 MH Arsidi +6018-278 3464 | 
www.rcdrich.com

Monavie Independet Distributor | Perniagaan Monavie Sabah


BERMULA : KAMI DI MonaVie MALAYSIA NETWORK MENCARI WAKIL-WAKIL PENGEDAR DI SETIAP NEGERI DAN ANDA BAKAL MENERIMA LIMPAHAN DOWNLINE DI KAWASAN ANDA DENGAN PERCUMA. NAMA DAN NO HP ANDA AKAN DI PAPARKAN DI RUANGAN WAKIL KAWASAN! JOM DAFTAR! TERHAD.